Lečenje psorijaze

Pacijenti sa psorijazom obično dolaze na homeopatsku terapiju nakon mnogo godina neuspelih  lečenja od strane dermatologa, raznih iscelitelja, nakon primena raznoraznih narodnih preparata…

Dr Mirjana Živanov i Dr Stojan Primović psorijaza
Psorijaza je poremećaj na emotivno-mentalnom nivou čoveka, pa stoga lekovi koji nemaju dubinu dejstva tih nivoa ne mogu da izleče, nego samo još više potiskuju oboljenje sa kože na dublja tkiva i centralni nervni sistem.

Dr Mirjana Živanov i Dr Stojan Primović psorijaza
Nakon homeopatskog uzimanja slučaja, određivanja i davanja leka, simptomi poremećaja u organizmu prvo isčezavaju na mentalnom planu, pa, zatim na fizičkom, obrnutim redosledom od smera nastajanja oboljenja.
Pacijent se oseća mirnije, opuštenije, lakše se nosi sa obavezama i svetom oko sebe, bolje spava, raspoloženiji je, zadovoljniji.
Nakon određenog vremena stanje na koži počne da se popravlja, da se koža regeneriše i uz uporno sprovođenje homeopatske terapije, obično jednom mesečno, pacijent se konačno potpuno oporavlja, povrati mu se zdravlje na svim nivoima, mentalnom, emotivnom i fizičkom.

Dr Mirjana Živanov i Dr Stojan Primović psorijaza
I pacijent se konačno rešio vidljivih promena na koži zbog kojih je došao na terapiju, a pri tome mu je izlečeno mnogo više, promene na mentalno-emotivnom nivou, ono što se golim okom ne vidi!

Dr Mirjana Živanov i Dr Stojan Primović psorijaza
Terapija je uspešna, jer se uz homeopatski lek otklonio uzrok poremećaja koji je bio na višem nivou od fizičkog, a do njega dopire isključivo stručno odabrana adekvatna homeopatska remedija.