Homeopatija

O homeopatskom lecenju

Primenjujuci prirodnije lecenje, lekari homeopate mogu često u kratkom vremenskom periodu da uklone hronično oboljenje koje su imali pred sobom, nakon pregleda svih simptoma koji se mogu ispitati ČULIMA. Sredstva lecenja su pri tome bila ona koja najvise odgovaraju iz palete homeopatskih preparata, koriscena u najmanjim dozama i dokazanog čistog istinskog efekta.
SVE OVO JE RADJENO BEZ ODLIVANJA PACIJENTOVE TECNOSTI I SNAGE, sto čini alopatija obicnih lekara, tako da je pacijent, u potpunosti isceljen, ponovo mogao da uživa u životu. Ova izlecenja su daleko nadmašuju sve sto su alopate ikada mogle da učine. Simptomi su se uglavnom povlačili pod dejstvom vrlo malih doza homeopatskog preparata koji je dokazano imao sposobnost da izazove iste simptome bolesti u zdravom telu.
Ako bolest nije bila previše ukorenjena i nije u prevelikom stepenu lose alopatski lečena, često se povlacila na duze vreme, te je ljudski rod imao dobre razloge da se smatra srecnim što je dobio takvu pomoc i zaista je često izrazavao Zahvalnost.
Pacijent lečen na ovaj nacin je mogao da smatra i često jeste smatrao da je prilicno dobrog zdravlja, kad bi UPOREDIO svoje poboljšano zdravstveno stanje i mnogo bolnije prethodno stanje pre nego sto mu je Homeopatija pružila pomoć.