Skype kontrole

Pacijenti koji u toku terapije često putuju, imaju mogućnost za kontrolne terapije preko skype-a!
Kontrole preko skypa se zakazuju isto kao i redovne kontrole u ordinaciji, s tim da je naravno, daleko bolje raditi u direktnom kontaktu, ali ako je zaista neizvodljivo, Skyp je sredstvo izbora.
Ako se radi preko Skypa, pacijent treba da obezbedi što bolju kameru i mikrofon, da bi delovao što istinitije, kako bismo mogli sagledati pacijenta na pravi način i odrediti terapiju.
Homeopatski lek može neko od prijatelja i rođaka da podigne kod nas u ordinaciji, što je i najbolje, jer mi garantujemo za kvalitet naših homeopatskih remedija, i pošalje ga pacijentu putem pošte.
Lek treba da je dobro zaštićen, jer je izuzetno osetljiv! Treba ga držati dalje od svih vrsta zračenja i uticaja: električnog zračenja, televizora, frižidera, kompjutera, mikrotalasne pećnice, rentgenskog zračenja, jakih mirisa, parfema, hemijskih detrdženata, otrova za miševe, naftalina, alopatskih lekova…
Ako se homeopatski lek šalje na put, najbolje je da je zaštićen u aluminijumskoj foliji, u drvenoj kutijici.
Ako je lek dobro čuvan, može zadržati svoju svežinu i aktivnost na stotine godina.
No, u današnje vreme, s obzirom na uslove života, kulturu življenja, količinu hemijskog zagađenja i zračenja, najbolje je uzimati što svežije pripremljen lek!